Vi 20: September Nieuws

IMG_05811. Rosé Vi20, vintage 2012

De beperkte productie van 300 flessen van de Vi20 Rose is volledig uitgeput, omdat alles van tevoren was gereserveerd door een aantal leden. Na de 100% Merlot voor de eerste editie en 100% Grenache voor de tweede editie gaan we terug naar de Merlot als protagonist voor de derde editie. Vanwege de grote acceptatie van deze varieteit in onze fantastische rosé behouden we dezelfde lijn voor de productie van de oogst 2013.

ZEER BELANGRIJK, als je geïnteresseerd bent in de nieuwe vintage moet je je flessen reserveren vóór 15 september 2013 (deze informatie is van essentieel belang, omdat we enkel de Merlot die nodig is oogsten voor het aantal gereserveerde flessen).Je kan reserveren per e-mail bij de Vi20 beheerder Karin naar <karin@elvidelsvint.org>. De prijs is nog steeds dezelfde: 7 € per fles. Vanwege de maceratie en de lange gisting voorzien we dat de rosé wijn klaar zal zijn in de maand juni 2014.
2. Nieuwe Vi20 leden.

De club heeft 46 leden op dit moment. Opdat de club adequaat functioneert en voor een optimaal resultaat van de huidige productie, hebben we een minimum van 60 leden nodig. Niemand is beter geschikt dan jullie, de leden van dit project, om de club en haar producten te introduceren, en om ons te helpen de Vi20 familie uit te breiden. Het is heel belangrijk opdat de club functioneert zoals nu, de hoeveelheid leden die we nodig hebben te behalen en om de maximale opbrengst van de huidige productie van het landgoed te bereiken. Als u iemand kent die geïnteresseerd zou kunnen zijn, aarzel dan niet ons te contacteren en ons om informatie te vragen.

3. Vintage 2011 de Vi20.

Er is een restant van ongeveer 1.000 flessen van de vintage 2011, voor velen de beste sinds de geboorte van Vi20. Leden kunnen flessen aankopen voor 10 €, met een speciale promotie van een gratis fles voor elk 6 gekochte flessen. Als u geïnteresseerd bent kan je je bestelling plaatsen bij <karin@elvidelsvint.org>.

4. Persoonlijk label.

We zijn een nieuw label aan het ontwerpen voor onze flessen wijn die de naam van het lid, het nummer van de fles en een lege ruimte om met de hand iets toe te voegen. Bijvoorbeeld, als het een geschenk betreft, de naam van de persoon voor wie het bestemd is .Op deze manier beklemtonen we het exclusieve karakter van een beperkte productie van een wijn van hoge kwaliteit.

5. Oogst 2013
Door de vele regen dit voorjaar en een zachte en droge zomer, voorzien we te oogsten gedurende de tweede helft van september. Alle Vi20’s en vrienden die willen deelnemen aan deze oogst zal meer dan welkom! Jullie kunnen contact opnemen met Albert op dit nummer 0034 616515012.

6. Oogst feest 2013.

Ons nu al klassieke oogst feest zal dit jaar plaatsvinden op 28 september. Uiteraard zullen we kunnen genieten van gegrild lamsvlees uit de Priorat in de Masía La Perla del Priorat (El Molar).

Je kan je aanwezigheid te bevestigen vóór 15 september! De prijs zal tussen de 25 en 35€ per persoon, afhankelijk van het aantal reservaties (de prijs voor kinderen zal minder zijn).
7. Bijeenkomst voor de 2012 vintage van Vi20.

De belangrijkste bijeenkomst van het jaar zal plaatsvinden op 30 november 2013. Op deze bijeenkomst worden de flessen van de 2012 vintage uitgedeeld aan de leden.

Je kan je aanwezigheid te bevestigen vóór 15 november! Deze bijeenkomst is gratis voor de leden en de prijs voor vrienden en familie zal schommelen tussen 25 en 35 € per persoon. (kindermenu aan lagere prijs).

Wij zullen jullie binnenkort meer informatie over deze bijeenkomst sturen.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s